Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Väla sitter kvar på tronen – när hyresgästerna får bestämma: ”Tillhörighet”

Publicerad: 15 oktober 2020, 12:38

Väla håller sig kvar i topp. När nöjdheten hos hyresgästerna i svenska köpcentrum mäts får Helsingborgs stolthet högst index för trettonde året i rad.


– Det har så här långt varit något av ett utmaningarnas år, men ändå har vi lyckats behålla hyresgästernas förtroende för det arbete vi gör för Välas bästa. Vi har exempelvis lagt mycket tid och kraft på att bli covid-19-certifierade enligt Safe Shoppingcenters, vilket jag vet har uppskattats väldigt mycket av både hyresgäster och Välas besökare, säger centrumchefen Niklas Blonér i en kommentar

Fastighetsbarometern Butik mäter varje år nöjdheten hos hyresgästerna i Sveriges köpcentrum. I år ingick 22 stycken i undersökningen.

Väla fick ett index på 83, vilket ska jämföras med ett branschindex på 72.

– Vi har en väldigt stark gemenskap som jag tycker centrumledningen är duktiga på att förstärka genom att kontinuerligt skapa möjligheter för oss som hyresgäster att träffas. Det gör att här finns både en tillhörighet och en värme, där vi är kollegor i första hand och konkurrenter i andra, säger Heléne Lindberg, som driver The Body Shops butik i köpcentrumet.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev