måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Nya butiker i Mall of Scandinavia – sötsaker, lyxur och märkeskläder för barn

Publicerad: 15 september 2023, 11:28

Foto: Teresa Ahola

Lyxklockor, smycken och märkeskläder för barn finns i Mall of Scandinavias nya butiker i höst. Dessutom flyttar H&M-gruppen åter in i den nedlagda Cos-butiken.


David Levin

david.levin@bonniernews.se


H&M-ägda & Other Stories byter lokal och ska presentera ett uppdaterat butikskoncept. I augusti kom nyheten att H&M-märket Cos stänger sin butik och lämnar köpcentrumet helt. Det är i den butiken & Other Stories nu flyttar in.

En anledning till omgörningen är att & Other Stories har förändrat sitt butikskoncept sedan öppningen i Mall of Scandinavia 2015, säger kedjans etableringschef Anna Geijer i pressmeddelandet.

– Nu ser vi fram emot att återigen möta våra kunder med en ny och inspirerande butiksupplevelse.

Kids Brand Store planerar att öppna sin nya butik innan september är slut. Det blir kedjans sjätte butik i Sverige, inklusive outlet-butiken i Barkarby.

– Vi är glada att öppna ytterligare en mötesplats i Stockholm där vi får chansen att träffa och inspirera våra kunder”, säger Jonas Nilsson, finanschef på Kids Brand Store.

På plan 0 i köpcentrumet öppnar diversekedjan Normal en ny butik, som ska vara klar senast i början av 2024.

– Vårt koncept skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och vi tror att denna etablering kommer att uppskattas av våra kunder, säger Jan Nyberg, Sverigechef på Normal.

I oktober öppnar danska Pilgrim som säljer solglasögon och handgjorda smycken och restaurangen La Botanica har nyligen öppnat bredvid O’Learys.

Det blir också två nyheter för den som vill stilla sötsuget. Lakrids by Bülow och Lindt öppnar båda i gallerian. Brittiska The Watches of Switzerland Group har redan slagit upp dörrarna till sin nya butik för lyxklockor, tillsammans med klockmärket Tag Heuer.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev