Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Nu växer Gekås egen variant av e-handel: ”Första året var bara början”

Publicerad: 30 januari 2020, 06:50

Succén var ett faktum. Gekås egen variant av e-handel, med försäljning av utemöbler, fick stänga tidigare förra sommaren då produkterna var slut. Nu växer satsningen.


Ämnen i artikeln:

VaruhusGekåsSortimentTjänstefiering

Läs mer: Gekås egen variant på e-handel fick stänga i förväg – allt sålde slut

2019 var det premiär för det som kallats Gekås i Ullareds egen variant av e-handel, försäljning av utemöbler med hemleverans.

Ett showroom byggdes upp där kunderna kunde titta på möblerna, beställa det de vill ha och få dem hemlevererade.

– Det här sättet att shoppa är en utveckling av vår affärsidé som är att sälja allt till hemmet som får plats i en personbil. Vi trodde på konceptet och valde att göra en rejäl satsning, säger vd Boris Lennerhov.

Som sagt var, kunderna gillade det. 4 200 leveranser genomfördes i hela Sverige och showroomet fick stänga redan innan midsommar då produkterna var slutsålda.

Nu låter Gekås satsningen växa.

– Första året var bara början. Nu vet vi exakt vad kunderna vill ha och satsar därefter. Showroomet blir ett par hundra kvadratmeter större och vi har köpt in betydligt fler lite exklusivare loungegrupper i rotting som var det som sålde överlägset bäst under första året, säger Boris Lennerhov.

Redan 5 februari startar försäljningen för året.

– Att jobba vidare med digital handel på vårt eget sätt känns helt rätt. Vi kombinerar shoppingupplevelsen som är unik för oss med bekvämligheten som kommer med hemleverans. Det är e-handel, fast roligare!

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev