lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Nordstans centrumledning stärker upp med två nya chefer: ”Finns en enorm kraft”

Publicerad: 7 februari 2023, 13:51

Jesper Berglund, Helena Lindqvist och Sanna Dahl.

Foto: Nordstan

Köpcentrumet Nordstan i centrala Göteborg anställer två nya tjänster med start 1 april. Det är rollerna som marknadschef och förvaltningschef som fylls med två nya ansikten.

Ämnen i artikeln:

DetaljhandelnGalleria

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Sanna Dahl kommer ta sig an rollen som marknadschef, närmast kommer hon från rollen som projektledare på Hufvudstadens marknadsavdelning.

Dessförinnan har hon arbetat på Åhléns marknadsavdelning med ansvar över kedjans flaggskeppsbutiker och deras eventplan.

– Handelsplatsen Nordstan ligger mig varmt om hjärtat. Det finns en enorm kraft i den centrala platsen och i den butiks- och restaurangmix som Nordstan erbjuder. Det känns fantastiskt roligt att få vara med att bidra till att Nordstan når sin fulla potential och det är ett uppdrag jag kommer att ta mig an med stort engagemang, säger hon om den nya tjänsten.

LÄS OCKSÅ: Woodys succé – krossade index: Här är siffrorna butik för butik

I rollen som förvaltningschef tillträder Jesper Berglund med tio års erfarenhet från fastighetsbranschen. Närmast kommer han från Newsec Property Asset Management, där har han varit kommersiell förvaltare i flertalet fastighetsportföljer för både privata och internationella kunder.

– Det är med ödmjukhet och stort engagemang som jag tar mig an uppgiften att fortsätta utveckla Nordstan som Göteborgs ledande handelsplats. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Nordstans samtliga fastighetsägare, säger ha i en kommentar.

I ett pressmeddelande hälsar Nordstans vd Helena Lindqvist de två nya cheferna välkomna:

– Jag är mycket glad över att få välkomna Sanna Dahl och Jesper Berglund till Nordstans centrumledning. Sanna och Jesper har båda kompetenser och erfarenheter som kommer att vara värdefulla i vårt pågående utvecklingsarbete. Nordstan kommer att växa både i storlek och som destination när den nya entrén från Västlänken öppnar. Vår plats i Göteborgs centrum blir ännu mer självklar och det är något vi tillsammans ska göra vårt bästa för att förvalta.

LÄS OCKSÅ: Magnus Ohlsson: Smart buy, skattjakt eller budget? Här är faktorerna bakom de framgångsrika lågpriskedjorna

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev