torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Här är Clas Ohlsons nya toppchef: ”Ska realisera ännu mer av potentialen”

Publicerad: 7 juni 2021, 07:25

Tim Heldmann blir ny marknadschef för Clas Ohlson – och i den rollen en del av koncernledningen. Närmast kommer han från elbilstillverkaren Polestar.

Ämnen i artikeln:

VaruhusClas OhlsonGalleriaRekrytering

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Clas Ohlson tappar toppchef – har värvats av den norska sportjätten

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tim Heldmann till Clas Ohlson. Med Tims erfarenhet av internationellt varumärkesbyggande är jag är övertygad om att vi kommer att kunna realisera ännu mer av den potential som finns i ett av Nordens mest välkända och omtyckta varumärken, säger vd och koncernchef Kristofer Tonström i en kommentar.

Närmast kommer han från jobbet som global marknadschef för Polestar. Tidigare har han arbetat med varumärken som Red Bull och Wella samt inom Procter Gamble.

Tim Heldmann börjar hos Clas Ohlsson 16 augusti.

I sin roll kommer han att leda organisationen som arbetar med marknadsföring, varumärken och delar av kundresan, som till exempel CRM.

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med det duktiga teamet på Clas Ohlson och att vidareutveckla ett redan starkt varumärke på alla ställen där kunden kommer i kontakt med företaget. Clas Ohlson är ett varumärke som nästan alla känner till och jag ser det som en inspirerade utmaning att också göra företagets erbjudande till en naturlig del av alla hem på de nordiska hemmamarknaderna, säger han i en kommentar.

Market har tidigare berättat att Clas Ohlson tappat sin kommersiella chef Stine Trygg-Hauger som värvats av XXL som landschef för den norska verksamheten. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev