Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Eurocommercial samlar in pengar i alla sina köpcentrum: ”Hoppas att många är villiga att bidra”

Publicerad: 16 mars 2022, 12:48

Ingelsta Shopping i Norrköping, Valbo Köpcentrum i Karlstad och Elins Esplanad i Skövde är tre av de sju köpcentrum som Eurocommercial äger i Sverige.

Eurocommercial samlar in pengar till stöd för humanitärt arbete i Ukraina. På fredags anordnas aktiviteter i deras sju köpcentrum i Sverige. ”Vi hoppas att vi kan få många att sluta upp den här dagen”, säger Olof Ljungberg, centrumchef för Elins Esplanad.


Eurocommercial samlar på fredag, 18 mars, in pengar till FN:s flyktingorgan UNHCR i sina sju köpcentrum i Sverige, rapporterar Skaraborgs Allehanda. 

Olika aktiviteter anordnas i köpcentrumen under dagen. Eurocommercial kommer dessutom att skänka fem kronor för varje besökare till UNHCR. 

Elins Esplanad i Skövde är ett av de köpcentrum som deltar. 

– Vi är en naturlig mötesplats i vår stad som normalt samlar många besökare. Vi hoppas därför att vi kan få många att sluta upp den här dagen. Vår önskan är även att så många som möjligt engagerar sig och vill vara med och bidra till insamlingen för det akuta läget i Ukraina, säger Olof Ljungberg i en kommentar. 

Valbo köpcentrum utanför Gävle är med de också. 

– Vi vet att det finns ett stort lokalt engagemang, så vi både tror och hoppas att många är villiga att bidra och att vi också får se så många som möjligt här på fredag, säger centrumchef Anette Lättman till Gefle Dagblad. 

Förutom ovan nämnda äger Eurocommercial Bervik köpcentrum i Karlstad, C4 i Kristianstad, Grand Samarkand i Växjö, Hallarna i Halmstad och Ingelsta shopping i Norrköping i Sverige. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev