torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Ellos värvar toppchef från Netonnet: ”Fortsätta driva utvecklingen”

Publicerad: 18 januari 2021, 14:33

Ellos värvar ny CIO från Netonet. Markus Andersson börjar i juni. ”En driven person som kan säkerställa den fortsatta utvecklingen av vår e-handelsplattform”, säger Ellos Groups vd Hans Ohlsson.

Ämnen i artikeln:

VaruhusEllosGalleriaRekrytering

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I juni börjar Markus Andersson som CIO hos Ellos.

Närmast kommer han från motsvarande roll hos Netonnet där han ansvarat för strategisk IT, digitalisering och för att utveckla lönsamma affärsprocesser. Innan dess var han projekt- och utvecklingschef för bolaget.

– Genom Markus får Ellos Group tillgång till en driven person med gedigen erfarenhet som kan säkerställa den fortsatta utvecklingen av vår e-handelsplattform samt ge ytterligare stöd till våra affärsprocesser med ett innovativt och datadrivet förhållningssätt, säger Hans Ohlsson.

Ellos har de senaste åren gjort stora investeringar i IT. Markus Andersson får nu det övergripande ansvaret för IT- och PMO-funktioner samt för den fortsatt utvecklingen av e-handelsplattformen och olika affärsprocesser.

– Det är mycket glädjande att bli en del av Ellos Group och att få utveckla en av Nordens ledande e-handlare. Ellos Group ligger i framkant i branschen och har gjort fantastiska framsteg inom den tekniska utvecklingen. Jag ser fram emot att fortsätta att driva den utvecklingen framåt, säger han i en kommentar.

Helena Spiess är fortsatt tillförordnad CIO tills Markus Andersson tillträder.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev