fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

De har nöjdast hyresgäster av köpcentrumen i Sverige: ”Otroligt stolt”

Publicerad: 15 oktober 2021, 08:14

Kvarteret Giraffen får tummen upp av sina hyresgäster. Foto: Pressbild

Kvarteret Giraffen i Kalmar är det köpcentrum som har nöjdast hyresgäster. ”Väldigt roligt att redan nu få ett kvitto på att vi är på rätt väg”, säger centrumchefen Martina Adolfsson.

Ämnen i artikeln:

Galleria

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Kvarteret Giraffen i Klamar är det köpcentrum som har nöjdast hyresgäster. Det visar CFI Groups och Fastighetsägarna Sveriges årliga NKI-undersökning Fastighetsbarometern Butik. 

– Helt Magiskt. Jag är så otroligt stolt över årets resultat, ett stort tack till alla våra hyresgäster, centrumledning och övriga som varit och är högst delaktiga i denna starka laginsats. För tre år sedan påbörjade vi tillsammans förändringsresan från ett köpcentrum till en mer levande mötesplats och det är väldigt roligt att redan nu få ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Martina Adolfsson i en kommentar. 

Kvarteret Giraffen följs av Väla centrum i Helsingborg och Kongahälla center i Kungälv på topplistan över de köpcentrum som har nöjdast hyresgäster. 

Totalt sett steg nöjdheten bland hyresgästerna i svenska köpcentrum med två enheter till ett index på 74 utifrån en skala på 100. Detta trots att pandemin skapat stora utmaningar. 

– Coronakrisen har tydligt visat att god kännedom om kundernas behov och att snabbt kunna anpassa sig till förändrade förutsättningar varit avgörande för att stötta hyresgäster under en utmanande period. Det är bara möjligt genom en kontinuerlig dialog och kommunikation som är avgörande för att skapa nöjda kunder, säger Anders Holmestig, vd för Fastighetsägarna Sverige, i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev