tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

De flyttar in i det omstöpta köpcentrumet

Publicerad: 12 september 2023, 06:20

I samband med omgörningen av Ringen uppdateras fasader och entréer.

Foto: Pressbild

Köpcentrumet Ringen i Stockholm, som just nu genomgår en uppdatering, har gjort klart med flera nya hyresgäster. Redan i slutet av september invigs en första etapp av det omstöpta centrumet.

Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterGalleria

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Market har tidigare berättat om satsningen på köpcentrumet Ringen i Skanstull i Stockholm. Lokalerna ska bli öppnare och ljusare. Samtidigt meddelar nu fastighetsägare AMF Fastigheter att fasaderna byts ut och att en helt ny entré byggs mot Älvsborgsparken.

– Det känns fantastiskt att äntligen kunna visa upp ytterligare detaljer kring utvecklingen av Ringen. Med en nyrenoverad fasad och entréer ser vi fram emot att låta omgivningen se Ringens lyft även utåt. Vi vill att Ringen ska vara en dynamisk plats som finns till för och utvecklas tillsammans med de som bor, jobbar och rör sig i området, säger centrumchefen Lena Rune i en kommentar.

I slutet av september invigs delar av det uppdaterade inomhustorget

Foto: Pressbild

Det ombyggda köpcentrumet ska stå klart i början av 2024. Redan i slutet av september invigs delar av inomhustorget. Samtidigt öppnar tre butiker på nya platser, det handlar om Kappahl, Glitter och och Tre.

– Jag ser verkligen fram emot att snart kunna välkomna nyfikna besökare till de nyöppnade delarna och butikerna, säger Lena Rune.

AMF Fastigheter berättar också att de gjort klart med flera nya aktörer som flyttar in i köpcentrumet. Det handlar bland annat om Gina Tryckt som förutom ordinarie sortiment kommer att erbjuda ett utbud för en yngre målgrupp genom konceptet Gina Tricot Young.

Även leksaksaktören World of Toys, med flera butiker i Stockholm och på Arlanda, etablerar sig i Ringen nästa år.

LÄS OCKSÅ: Efter en lyckade pop up – Kappahl återvänder till ombyggda köpcentrumet

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev