Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Köpcentrum

Comebackande Joy värvar inköpschef från Gekås: ”Kommersiell drivkraft”

Publicerad: 29 januari 2021, 10:35

Joy laddar för comeback med ny ledning i spetsen. Design- och inköpschef värvas från Gekås. Det blir Anne Faxén som tar sig an rollen.


Ämnen i artikeln:

ModeVaruhusGekåsJoyRekrytering

Läs mer: Förre Nelly-vd:n i spetsen för rutinerat team som ska väcka liv i Joy

– Utöver sin stora kompetens inom design och inköp så har Anne en mycket stark kommersiell drivkraft och har förmågan att kunna kombinera mode och trender med det som är kommersiellt gångbart mot just Joys kundgrupp. Hon har en fantastisk känsla och kompetens för att skapa helheter och stilar, något som våra Joy kunder verkligen uppskattar och värdesätter, säger vd Anna Ullman Sersé i en kommentar.

Anne Faxén kommer närmast från Gekås där hon arbetat som sortimentschef för konfektion. Tidigare har hon arbetat inom Jula och har även ett förflutet hos Lindex och Kappahl.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med och skapa nya Joy. Att kunna utgå ifrån Joys arv och historia men få möjligheten att anpassa och utveckla sortimentet. Det kommer bli ett attraktivt nytt sortiment när man kombinerar tidigare bästsäljare som vi vet att kunderna uppskattade med nya och spännande kläder, säger hon i en kommentar.

Anne Faxén kommer att leda det inköpsteam som redan är på plats i Göteborg.

Läs mer: Ny strategi ska göra Joy till en vinnare igen: ”Det finns utrymme i marknaden”

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev