Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handelsområden

Hede Fashion Outlets försäljning slår nytt rekord: ”Inte kunnat hoppats på”

Publicerad: 7 juni 2021, 06:28

Maj månad blev den bästa i Hede Fashion Outlets historia. Trots pandemin och restriktioner som en följd av den så har handelsplatsen försäljning nått nya rekordnivåer hittills i år.


Ämnen i artikeln:

ModeOutlet

– Vi är väldigt glada och tacksamma för den fina utvecklingen vi har haft hittills i år. Att månad efter månad göra de bästa resultaten någonsin hade vi inte kunnat hoppats på när pandemin var ett faktum i början på förra året. För oss är det ett kvitto på att vi gjorde helt rätt som vågade genomföra stora investeringar i en osäker tid, säger Per Wallentin, Nordenchef för ägaren Via Outlets.

Under årets första fem månader har försäljningen ökat med sju procent, om man jämför med 2019 som var tidigare rekordnotering.

Under pandemin har Hede Fashion Outlet fortsatt att utveckla sin verksamhet. Materbjudandet har förstärkts. Varumärken som Puma, Replay, Michael Kors, Samsøe Samsøe, By Malene Birger, Kari Traa, Under Armour och Sail Racing har flyttat in.

I oktober firade outletområdet 20 år.

– Självklart kommer vårt 20 års-jubileum firas stort tillsammans med nya och gamla hyresgäster och inte minst med våra kunder. Inom kort kommer vi dessutom kunna berätta om två riktigt stora nyheter för hösten som kommer göra Hede Fashion Outlet ännu starkare och mer attraktivt, säger Cathrine Söderström, uthyrningschef i Norden.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

ModeOutlet

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev