Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handelsområden

Här är finalisterna: De gör upp om titeln Årets centrumutvecklare

Publicerad: 15 april 2021, 13:09

Calle Hedman från Östersund, Caroline Wallin från Borås och Lisa Söderholm från Kalmar. Det är de tre som gör upp om titeln Årets centrumutvecklare. Vinnaren presenteras om en månad.


Calle Hedman från Östersund, Caroline Wallin från Borås och Lisa Söderholm från Kalmar gör upp om titeln Årets centrumutvecklare.

Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna och handelsplatserna runt om i landet. I år har det varit extra svårt när vi egentligen vill dela ut en utmärkelse till alla våra medlemmar för deras oerhört hårda arbete under pandemin. Men nu har vi en väldigt stark trio och vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen, säger Marlene Hassel, ordförande för Sveriges centrumutvecklare och som också ingår i juryn som utser vinnaren.

Utmärkelsen instiftades 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Vinnaren presenteras 19 maj då Sveriges Centrumutvecklare håller digital årskonferens.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev