Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Gränshandel

Storyn om O’boy – klassikern som fortfarande har en stark plats på köksbordet

Publicerad: 8 september 2018, 06:55

Efter ”O’boy-krisen” står det klart att svenskarna har en nära och känslig relation till varumärket. Här är historien om chokladpulvret som var och varannan svensk har växt upp med.


Ämnen i artikeln:

Livsmedel

Skogaholmslimpa, hushållsost och kall O’boy – inte sällan överdoserad med minst två skedar för mycket.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om detaljhandeln
Nyhetsbrev som ger dig full koll på alla branschnyheter

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 3 195 kr ex. moms (ord. pris 3 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Livsmedel

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News