Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Ytterligare internationell glans till jättegallerian: ”Globala giganter”

Publicerad: 18 november 2021, 09:39

Ytterligare internationella varumärken väljer att öppna i Westfield Mall of Scandinavia.

Foto: Pressbild

Westfield Mall of Scandinavia i Solna fortsätter att locka till sig internationella jättar. Market har tidigare berättat att Sephora satsar där. Butiken öppnar i morgon. Då är det även premiär för Polo Ralph Lauren i köpcentrumet.

Ämnen i artikeln:

Unibail-Rodamco-Westfield

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Det är otroligt kul att både Polo Ralph Lauren och Sephora äntligen kommer till Westfield Mall of Scandinavia. De är två globala giganter med stor erfarenhet, vilka båda är världskända för sina varumärken som aldrig går ur tiden tack vare sin exklusivitet, kvalitet och känsla för att sätta kunden i fokus. Att båda aktörer väljer att satsa på att öppna butiker hos oss är ännu ett bevis på det stora behovet av att finnas både online och offline, säger centrumchefen Sofia Rundström. 

I morgon fredag öppnar Sephora sin butik. 

LÄS MER: Sephora stänger tre butiker – och flyttar in i Mall of Scandinavia

Sephora öppnar i Westfield Mall of Scandinavia i morgon.

– Vår avsikt är att erbjuda den ultimata shoppingupplevelsen för våra kunder och vi ser att vara del av Westfield Mall of Scandinavias erbjudande och upplevelse, som den bästa förutsättningen för oss. Sephora erbjuder ett beautyuniversum där kunden kan testa produkterna, få skönhetstips, smink- och hudvårdstjänster, säger Jennie Österlund som där vd för bolaget i Skandinavien. 

Polo Ralph Laurens butik blir 115 kvadratmeter stor och ska spegla den klassiska men ändå livfulla stil som det amerikanska varumärket är känt för. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev