Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Vanbruun fortsätter sin fysiska satsning – här tar e-handlaren nästa steg

Publicerad: 29 november 2021, 14:24

Victor Halvarsson, vd och grundare för Vanbruun.

Efter den fysiska satsningen i Sverige öppnar Vanbruun ett showroom i den norska huvudstaden. ”Antalet norska kunder ökar markant och vi ser det därför som en självklarhet att expandera på plats”, säger vd:n och grundaren Victor Halvarsson.


LÄS MER: Trots största tappet i bolagets historia – prisade ringspecialisten slog nytt försäljningsrekord 

I februari öppnade Vanbruun, ringspecialisten online som prisades som Årets e-handel vid Retail Awards 2020, ett fysiskt showroom på Strandvägen i centrala Stockholm. 

Nu fortsätter e-handlaren sin fysiska satsning. Under första kvartalet nästa år öppnar Vanbruun ett showroom i Oslo. 

– Det är en stor milstolpe för hela teamet, och ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Antalet norska kunder ökar markant och vi ser det därför som en självklarhet att expandera på plats. Vanbruun grundar sig i ett löfte att alltid leverera fantastisk service, och det är därför ett naturligt steg för oss att finnas där för våra norska kunder, med både personal och lokal, säger Victor Halvarsson i en kommentar. 

Satsningen innebär också att e-handlaren får en norsktalande kundtjänst och att den kan erbjuda flera unika tjänster, som möjligheten att låna en ring inför ett frieri eller låna hem ringar för att prova i lugn och ro. 

LÄS MER: Ringspecialisten kliver in i Tyskland – i jakten på 100 miljoner

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev