Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Tre nya etableringar klara – här öppnar Ikea studios under hösten

Publicerad: 23 juli 2021, 06:20

Ikea fortsätter sin satsning på planeringsstudios. Nu är ytterligare tre etableringar för hösten klara.


Ämnen i artikeln:

IkeaButikskoncept

Tidigare i sommar berättade Ikea om sina planer på att öppna planeringsstudios i omkring tio städer runtom i Sverige. Bolaget gick först ut med att de kommer att öppna en enhet i Ingelsta köpcenter i Norrköping och meddelade nyligen att de även kommer att öppna en studio i centrala Göteborg. Både butikerna ska öppna i september. 

Nu står ytterligare tre etableringar klara. Under oktober kommer Ikea att öppna en studio på Nova i Lund och en i Grand Samarkand i Växjö. 

– Vi är glada över att komma närmare våra kunder i Växjö och hoppas att de är lika nyfikna som vi på att utforska ett nytt sätt att mötas på. Här vill vi dela med oss av heminredningskompetens och göra det lättare för fler att ta del av våra produkter. Samtidigt som vi lyssnar och lär av våra kunder för att tillsammans utveckla våra butiksformat, säger Sara Schill, varuhuschef på Ikea Älmhult, i en kommentar. 

Under början av november öppnar även en planeringsstudio i Hallarna i Halmstad. 

– Vi har många kunder i Halmstad som längtat efter att vi ska komma närmare och därför tycker vi att Halmstad är en perfekt plats för detta nya butiksformat. Det känns kul att äntligen få komma närmare invånarna i Halmstad och dela med oss av vår kunskap om livet hemma på en ny plats, säger Agneta Simon, varuhuschef på Ikea Helsingborg. 

 

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

IkeaButikskoncept

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev