Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Träningsmärket Aim'n öppnar pop up-butik i Stockholm

Publicerad: 22 augusti 2022, 14:01

Nu kommer träningskonceptet Aim'n till Stockholm.

Foto: Pressbild

Den 25 augusti öppnar svenska träningsvarumärket Aim'n en butik i Bibliotekstan i Stockholm, det blir varumärkets första fristående butik i huvudstaden.


Ämnen i artikeln:

Pop up

Aim'n säljer tränings- och fritidskläder till kvinnor. Det grundades i Halmstad 2014 av Tekla Acs och Helen Van med ambitionen att stärka kvinnor genom innovativ och multifunktionell design. I Sverige finns butiker sedan tidigare i Halmstad och Göteborg.

Butiken är temporär och kommer ligga på Norrmalmstorg 1 på Östermalm.

– Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns spännande att få öppna en pop-up butik i Stockholm i en inspirerande miljö som passar vårt varumärke perfekt. Genom pop-up-konceptet kommer vi att erbjuda en unik shoppingupplevelse, guida kunderna rätt i vårt sortiment och samtidigt visa upp våra efterlängtade nyheter, säger Tekla Acs, medgrundare och kreativ chef, i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada att få välkomna Aim’n till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och stärker vårt erbjudande inom hälsa och träning samt bidrar till att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på fastighetsbolaget Hufvudstaden.

Samma dag lanseras också Aim'ns höstkollektion och under helgen firas den nyöppnade butiken med DJ och kunderna kommer att bjudas på tilltugg och dryck.

LÄS OCKSÅ: Årets butik 2019 står för den nya tidens retail: ”Det ska finnas en bra känsla i varje steg” 

Annika Wilhelmson

Reporter

annika.wilhelmson@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Pop up

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev