Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Stronger öppnar sin första fysiska butik: ”Arbetar ständigt med att testa nya saker”

Publicerad: 23 november 2022, 08:14

Strongers hemsida har runt 15 miljoner besökare globalt.

Foto: Pressbild/Stefan Tell

Nu öppnar Stronger, som är specialiserade på träningskläder för kvinnor, sin första fysiska butik någonsin. Det är i Gallerian i centrala Stockholm som butiken slår upp portarna.

Ämnen i artikeln:

Pop up

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Stronger grundades i Stockholm 2013 och har i dag 50 anställda.

Hittills har bolaget, som tillverkar träningskläder för kvinnor, endast fokuserat på e-handel. Något det nu blir ändring på.

LÄS OCKSÅ: Varslen inom handeln ökar med 370 procent: ”Börjar få effekt även på arbetsmarknaden”

Sedan den 16 november huserar en pop up-butik i mittengången i Gallerian där kunder kan handla Strongers träningskläder fysiskt. Den 17 december kommer butiken att flytta till en större lokal – också den i Gallerian – där man ska testa efterfrågan på sportkläderna.

– Det känns fantastiskt roligt att få möjlighet att träffa våra kunder fysiskt, i butik. Det har vi inte gjort tidigare. Vi på Stronger älskar att föra människor samman via en aktiv livsstil och vi hoppas att kunna förmedla den visionen via vår pop up-butik, säger Strongers vd Annica Rantala i en kommentar.

Hon fortsätter:

– Vi arbetar ständigt med att testa nya saker som kan bidra till att fler människor lär känna Strongers produkter och upptäcka att livet i rörelse är lite roligare. Det känns så klart bra att Strongers första butik öppnar i Sveriges mest centrala handelsplats – Gallerian.

Butiken är till en början endast tillfällig, men skulle det behövas finns möjlighet till förlängning för att möta efterfrågan.

– Vi är väldigt glada att Stronger väljer att etablera sin första fysiska butik i just Gallerian. Strongers satsning kommer att stärka Gallerians utbud inom träning och hälsa och bidra till en ännu bättre och mer varierad besöksupplevelse, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Rizzos vd lämnar bolaget: ”Det har varit två tuffa år” 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev