Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Stadium storsatsar i Stockholm city: ”Den sista pusselbiten”

Publicerad: 8 april 2021, 06:37

Foto: Daniel Norman

Stadium satsar i Stockholm city och öppnar en butik i Gallerian. ”Det är en viktig marknad”, säger lanschefen Åsa Steen.


Ämnen i artikeln:

Sport och fritidStadium

Läs mer: Så klarade Stadium pandemiåret – alla siffror bolag för bolag: ”Vi är stolta”

– Vi på Stadium ser verkligen fram emot att utforma en modern butik i Gallerian med ett extra fokus på kundupplevelsen och det aktiva livet. Stockholm City är en viktig marknad för oss och vi ser att etableringen i Gallerian kommer att vara den sista pusselbiten för att skapa ett komplett butiksutbud i city för våra kunder, säger Åsa Steen.

Öppning är planerad till sommaren. Butiksytan blir 1 200 kvadratmeter fördelat över två plan där Stadium får entréer både från Sergelgången och själva Gallerian.

Tidigare har Kappahl haft butik i lokalen och nu senast testade Lager 157 sitt koncept Exchange där.

–  Vi är jätteglada att Stadium väljer att etablera sig hos oss. I takt med att flera aktörer på temat hälsa och välmående har tillkommit på senare tid har vi upplevt en ökad efterfråga på en sportbutik. Vi ser fram emot att kunna möta det behovet inom kort och jag är övertygad om att Stadium blir ett uppskattat inslag i Gallerian, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Sport och fritidStadium

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev