Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Søstrene Grene öppnar nummer 13 i Sverige – och lanserar nytt butikskoncept

Publicerad: 3 november 2021, 13:49

Søstrene Grene öppnar på Fredsgatan i Göteborg.

Foto: Pressbild

Tolv butiker i Sverige ska bli 13. 19 november öppnar danska Søstrene Grene på Fredsgatan i centrala Göteborg. ”Den första med vårt nya butikskoncept”, säger vd:n och delägaren Mikkel Grene.

Ämnen i artikeln:

Søstrene Grene

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


19 november öppnar Søstrene Grene en butik på Fredsgatan, en av Göteborgs mest välbesökta shoppinggator. 

Där blir det premiär för kedjans nya butikskoncept i Sverige – ett koncept som hittills introducerats i städer som Köpenhamn, Helsingfors och Trondheim. 

– Med ett centralt butiksläge på en av Göteborgs shoppingtätaste gator, där vi blir grannar med andra välkända och omtyckta butiker, så är vi så klart väldigt glada och tacksamma. Jag och min personal är förväntansfulla inför att välkomna kunder till en ny spännande shoppingsupplevelse och att få presentera det nya butikskonceptet, säger Christian Malholm, franchisepartner till Søstrene Grene  och den som ligger bakom satsningen. 

Konceptet går under namnet Retail for the sense. Tanken är att det ska väcka alla sinnen och omfamna kunderna med en genuin Søstrene Grene-känsla. 

I dag har kedjan tolv butiker i Sverige, samt e-handel. 

– Sverige är en spännande marknad för oss. Det här blir vår 13:e butik, men den första med vårt nya butikskoncept som vi är mycket stolta över att få presentera. För oss är det viktigt att hitta rätt butikslägen nära våra kunder och Fredsgatan är ett fantastiskt läge, säger Mikkel Grene.  

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev