lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Premiär för Stadium Outlet i Norge: ”Lära oss innan vi tar nästa steg”

Publicerad: 24 oktober 2019, 06:42

I dag intar Stadium Outlet Norge. Den första butiken öppnar i Kristiansand. ”Det ska bli spännande att se hur väl Norge tar emot oss”, säger blivande vd:n Daniel Löfkvist.

Ämnen i artikeln:

ExpansionStadiumSport och fritid

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Avslöjar: Stadium tar sitt outletkoncept till ännu en marknad

I september kunde Market avslöja att Stadium Outlet kliver in i Norge.

I dag öppnar den första butiken.

– Framgångarna för Stadium Outlet fortsätter och vad passar bättre än att fira tioårsjubileum med att öppna på en ny marknad. Det är ett spännande kliv för hela koncernen och känns helt rätt för vårt lågpriskoncept som blivit en succé i såväl Sverige som Finland, säger Karl Eklöf, vd för Stadium Group.

Butiken i Kristiansand, som ligger på Avenyn i Sørlandsparken, följs redan i 21 november av en i Moss. Bägge butikerna blir drygt 1 500 kvadratmeter stor och kommer att ha samma koncept som kedjan har på övriga marknader.

– Det ska bli riktigt spännande att se hur väl Norge tar emot oss samt vad vi kan lära oss om den norska marknaden innan vi planerar för nästa steg, säger Daniel Löfkvist.

Butiken i Kristiansand är nummer 55 för Stadium Outlet. Innan öppningen i Moss, som blir butik 57, så öppnar kedjan en i finska Seinäjoki.

Läs mer: Beskedet från succékedjans nya vd: ”Vi ska fortsätta att expandera”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev