Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Ny outlet i Malmö ska dra folk från hela Skåne: ”Största projektet hittills”

Publicerad: 22 oktober 2021, 10:32

Nordic Outlets Christian Larsson och Martin Erlandsson gör klart det sista inför butiksöppning.

Nordic Outlets expanderar och öppnar på handelsplatsen Caroli i Malmö. ”Vi har testat konceptet på flera andra platser i Sverige med mycket gott resultat. Men detta är det absolut största projektet hitintills”, säger projektledaren Christian Larsson.


Ämnen i artikeln:

Outlet

Nordic Outlets finns bland annat i Göteborg, Töcksfors och Stockholm.

Nu kommer konceptet till Caroli där det pågår ett arbete med att återuppliva köpcentret och kvarteret runtomkring.

– Det här är en fantastisk möjlighet att etablera sig i Malmö, säger Christian Larsson, projektledare för Nordic Outlets Malmö.

– Caroli har ett centralt läge med parkering och bra förbindelser till resten av Skåne och Danmark. Vi har redan testat konceptet på flera andra platser i Sverige med mycket gott resultat, så vi vet att det fungerar. Men detta är det absolut största projektet hitintills.

Konceptet bygger på att erbjuda premiumvarumärken med upp till 70 procent rabatt. Sortimentet är en mix av mode, sport, accessoarer och skor för både vuxna och barn.

– Vi är oerhört glada över att ha lockat hit en sådan tongivande hyresgäst, säger Rufus Björk, fastighetsförvaltare på Klövern som äger Caroli. 

– Det är en av de största enskilda etableringarna inom handel i Sverige under 2021, och kommer att locka besökare från hela Skåne och Köpenhamnsområdet.

Butiken öppnar den 29 oktober.

Mikael Sydner

Reporter

mikael.sydner@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Outlet

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev