Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Netonnets första lagershop i Stockholm byter läge: ”Sökt lokal under flera år”

Publicerad: 26 januari 2021, 07:35

Här byter Netonnet läge. Efter 15 år flyttar bolaget sin lagershop i Veddesta i Järfälla utanför Stockholm till nya lokaler. Detta då de nuvarande inte tillåter handel längre.


Ämnen i artikeln:

HemelektronikNetonnet

– Vi öppnade vår första lagershop i Stockholm för 15 år sedan, valet föll då på Järfälla och Veddesta. Vi har under dessa år haft stor framgång i våra nuvarande lokaler. Lokalerna har dock endast en tillfällig dispens för handel vilken nu löper ut och det känns fantastiskt att få välkomna våra kunder till en ny och uppgraderad lagershop, endast tre minuters bilresa från vår tidigare lokal, säger retailchefen Peter Andersson i en kommentar.

Under sensommaren går flyttlasset till Veddesta Handelsplats där Netonnet blir granne med Willys, Beijer Byggmaterial, Biltema och Blomsterlandet.

– Vi har sökt lokal i området under flera år, och hos fastighetsägaren CA Fastigheter hittade vi till slut vad vi letat efter. Tillsammans är vi nu i full gång med byggnationen. Vi hoppas på att komplettera övriga handelsaktörer på Veddesta Handelsplats och ge fler kunder möjlighet att uppleva vårt uppskattade omnikanalskoncept, säger Peter Andersson.

De nya lokalerna har en yta av 3 200 kvadratmeter.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HemelektronikNetonnet

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News