Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Ministern på plats när Apoteket gjorde comeback på handelsplatsen – efter två års frånvaro

Publicerad: 26 augusti 2022, 06:24

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson (S) var på plats när Apoteket öppnade i Häggvik.

Foto: Anna Tärnhuvud

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson (S) var på plats när Apoteket gjorde comeback i Häggvik. ”Närheten till bra rådgivning och tillgång till egenvård och receptbelagda läkemedel som Apoteket erbjuder är viktigt för invånare i hela landet”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Apoteket

Det har nästan gått två år sedan Apoteket stängde i Stinsen i Häggvik i Sollentuna. I går var det dags för comeback när kedjan öppnade nytt i området. 

– Äntligen är vi tillbaka. Det har varit fantastiskt att se hur våra trogna kunder löpande hört av sig under de här två åren och önskat att vi kommer tillbaka. Det personliga kundmötet och den fina omtanken om kunderna blir fokus i vårt nya fina apotek, säger regionchef Sandra Thunholm i en kommentar. 

Apoteket på Häggviks handelsplats är 100 kvadratmeter stort. 

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson (S), apotekschefen Hilda Mokhtari, regionchefen Sandra Thunholm och Apotekets vd Rasmus Nerman i samband med invigningen.

Foto: Anna Tärnhuvud

– Med läget mellan Systembolaget och Coop ger vi nu besökande till Häggvik ännu bättre service. Förutom att besöka Apoteket för att få rådgivning och handla har kunderna möjlighet att hämta ut sina e-handelsbeställningar inom två timmar eller få dem levererade till hemmet samma kväll om de bor i närheten, säger Sandra Thunholm. 

Apotekets vd Rasmus Nerman var på plats vid invigningen, det var också näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson. 

– Det är glädjande att få vara med och återinviga Apoteket i Häggvik. Närheten till bra rådgivning och tillgång till egenvård och receptbelagda läkemedel som Apoteket erbjuder är viktigt för invånare i hela landet, inte minst här i Sollentuna, säger han. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Apoteket

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev