Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Mall of Scandinavia nästa stopp för maskeradkedjan: ”Samspelet mellan fysiskt och digitalt har stärkts”

Publicerad: 20 september 2021, 07:59

Therese Carlsson, vd för Butterick´s Leco, gläds över etableringen i Mall of Scandinavia.

Westfield Mall of Scandinavia blir nästa stopp när maskeradkedjan Butterick´s Leco fortsätter att expandera. Etableringen är den tredje sedan pandemin start.


Ämnen i artikeln:

Butterick'sUnibail-Rodamco-Westfield

Trots att maskeradartiklar och partprylar kanske inte varit någon försäljningssuccé under pandemin har Butterick´s Leco enträget fortsatt att öppna nya butiker.

Nu är det dags igen och strax före Halloween slår butiker i Westfield Mall of Scandinavia i Solna upp sina portar för kunderna.

Butiken har kedjans nya butikskoncept med ett brett utbud av ballonger, fest- och maskeradartiklar.

– Vi fortsätter att investera i vårt butiksnät och är väldigt stolta över att kunna expandera i dessa tider. Att öppna ytterligare en butik i ett attraktivt köpcentrum känns väldigt spännande och roligt, säger Therese Carlsson, vd Butterick’s Leco.

Ett färskt inslag i det nya konceptet är att produkterna ramas in av filmer och bilder.

– Vi tror fortsatt på att möta kunden i fysisk butik samtidigt som vi ser att samspelet mellan fysiskt och digitalt har stärkts under pandemin, säger Therese Carlsson.

Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia, välkomnar Butterick's Leco och tror att maskeradkedjan kommer att fylla en viktig funktion för alla som besöker köpcentrumet i samband med högtider. 

– Högtider har alltid en given plats i Westfield Mall of Scandinavia och vi är därför väldigt glada över att kunna stärka vårat utbud med just Butterick’s som är väldigt duktiga på att förgylla dessa härliga stunder, säger hon.

Helen Preutz

Reporter

helen.preutz@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev