Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Lyxvarumärket öppnar butikskoncept i Sverige – här sker premiären

Publicerad: 3 juli 2020, 06:52

I början av augusti öppnar Saint Laurent sin första fristående avdelning i Sverige. Platsen är Ljusgården på NK Stockholm. ”En av flera fantastiska nyheter som vi har att se fram emot i höst”, säger Henrik Lilja, varuhuschef Nordiska Kompaniet, Stockholm.


Ämnen i artikeln:

ModeButikskoncept

För två år sedan inledde NK ett omfattande förnyelsearbete med målet att ytterligare förstärka sin position som ett premiumvaruhus.

Sedan dess har bland annat Valentino, Balenciaga och Loewe valt att öppna sina första svenska butiker på NK i Stockholm.

I augusti kommer Saint Laurent. Avdelningen kommer erbjuda ett brett urval av produkter från alla dess kategorier: prêt-a-porter, accessoarer, skor, solglasögon och smycken för både kvinnor och män.

– Att ett så starkt och eftertraktat varumärke som Saint Laurent väljer att etablera sitt första svenska butikskoncept på NK är självklart något vi är mycket stolta över. Deras öppning är en av flera fantastiska nyheter som vi har att se fram emot i höst, säger Henrik Lilja, varuhuschef Nordiska Kompaniet, Stockholm.

Mikael Sydner

Reporter

mikael.sydner@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

ModeButikskoncept

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News