Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Ljudspecialistens andra butikssatsning på kort tid: ”Vi har också en stor kundbas”

Publicerad: 18 november 2022, 07:43

Gustav Winberg, vd för BRL Electronics.

Foto: Pressbild

Ljudexperten BRL Electronics öppnar i Kungens Kurva utanför Stockholm. Det är bolagets andra butikssatsning på kort tid. ”Att lyssna på ljud är en upplevelse”, säger vd Gustav Winberg.

Ämnen i artikeln:

Hemelektronik

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I dag öppnar ljudexperten BRL Electronics en butik i Kungens Kurva utanför Stockholm. 

– Vi tror på det här området och vill att det ska vara enkelt att ta bilen för att provlyssna ljud och få hjälp med montering av billjud och extraljus. Vi har också en stor kundbas i Stockholm som dagligen handlar i vår webbutik. Vi kommer närmare våra kunder helt enkelt, säger Gustav Winberg i en kommentar. 

Det är andra butikssatsningen som bolaget gör på kort tid. I mitten av oktober flyttade BRL Electronics butik i Göteborg från Mölndalsvägen till Exportvägen i Hisingsbacka. 

– Att lyssna på ljud är en upplevelse. Alla har sin preferens på vad som är bra ljud och det är endast genom att faktiskt provlyssna på plats som varje person kan avgöra vilket ljud som är bäst, säger Gustav Winberg om varför bolaget väljer att satsa fysiskt. 

I Kungens Kurva etablerar sig bolaget på Jägerhorns väg. Butiken kommer att ha välutrustade demomiljöer för hemmabio och Hi-Fi inom olika prisklasser och en monteringsverkstad.

– Vi får en fräsch lokal med goda möjligheter att erbjuda våra kunder att provlyssna och hitta rätt produkter till hemmet eller bilen. Tillsammans med en gedigen monteringsverkstad kommer vi kunna erbjuda monteringar av ljudanläggningar för bil, båt och husbil till både nya och gamla fordon, säger Gustav Winberg. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev