Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Life expanderar med ny butik i Uppsala: ”Oerhört stolta”

Publicerad: 10 december 2021, 10:14

Interiören i Lifes nya butik i Gallerian Kvarnen i Uppsala.

Foto: Pressbild

Life slår upp portarna till sin fjärde butik i staden. ”Ett ett bra komplement till de övriga Lifebutikerna”, säger Sverigechefen Paulina Lundström.


Ämnen i artikeln:

LifeButik

I dag den 10 december öppnar hälsokedjan Life en ny butik i Gallerian Kvarnen i Uppsala. Butiken ligger centralt i gallerian och har också ett nytt koncept som inspirerats av naturens lung och med design av naturmaterial och växter, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

– Life är en plats där människor kan få råd och tips kring sin hälsa och alla frågor är välkomna. Därför är vi oerhört stolta att öppna Lifes fjärde butik i Uppsala, säger Paulina Lundström, Sverigechef på Life, i en kommentar. 

Paulina Lundström.

Foto: Helen Preutz

Portarna öppnas vid klockan 10 och under dagen kommer kunder kunna ta del av erbjudanden, exklusiva demos från utvalda varumärken och prata med hälsorådgivare, enligt bolaget.  

– Förutom att öka tillgängligheten för våra kunder ser vi även denna nya butik som ett bra komplement till de övriga Lifebutikerna. Butiken ligger i en stadsdel av Uppsala där vi i dag inte är representerade, säger Paulina Lundström. 

Tidigare i höstas öppnade Lifes en ny flaggskeppsbutik vid Hötorget i Stockholm. 

Isidor Beslic

Reporter

isidor.beslic@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

LifeButik

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev