Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Influencern dyker upp hos shoppingjätten: ”Stärkt vår närvaro och ökat vår försäljning”

Publicerad: 7 mars 2022, 07:29

Influencern Rebecca Stella öppnar tillvällig butik i Westfield Mall of Scandinavia.

Rebecca Stella Beuty öppnar en tillfällig butik i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Satsningen är en del av köpcentrumets samarbete med varumärkesplattformen Hubso.


Ämnen i artikeln:

Unibail-Rodamco-Westfield

Hubso beskrivs som en inkubatorliknande miljö där influencers och kreatörer får experthjälp att utveckla egna varumärken och produkter. 

Nu inleder de ett samarbete med fastighetsboalget Unibail-Rodambo-Westfield. Som ett led i det öppnar influncern Rebecca Stella en tillfällig butik i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. 

– Det ligger helt rätt i tiden att ett varumärke som Hubso väljer att etablera sig i Westfield Mall of Scandinavia. Vi har en hög efterfrågan på e-handelsbolag som nu verkligen förstår vikten av fysisk närvaro som en del av sin affärsmodell. Hubso är ett företag som ligger i framkant med att hitta synergier mellan influencer marketing och e-handel, varför de har en självklar plats hos oss, säger centrumchefen Sofia Rundström i en kommentar. 

LÄS MER: Influencern satsar på egen butik: ”Fysiska mötet ger något alldeles extra” 

För varumärket blir det är en möjlighet för exponering. På plats kommer kunderna kunna bekanta sig med produkterna i en fysisk miljö. Rebecca Stella själv kommer också att vara på plats. 

– Tidigare pop up-butiker har stärkt vår närvaro och ökat vår försäljning fysiskt, men även online. Vår kundkrets breddas, samtidigt som våra kunder har möjligheten att bygga en desto närmare relation med våra varumärken. Därför var det självklart för oss att upprepa detta koncept tillsammans med Westfield Mall of Scandinavia, säger Josefine Abrahamsson, vd för Hubso Group. 

Butiken öppnar i dag, 7 mars, och kommer att hållas öppen i en vecka.  

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Unibail-Rodamco-Westfield

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev