söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Heminredningskedjan fortsätter att växa via franchise: ”Verkligen kärlek vid första ögonkastet”

Publicerad: 5 juli 2022, 05:30

Foto: Susan Berzelius

Boligheter fortsätter att växa. Nu har kedjan öppnat i Visby. ”Det var kärlek vid första ögonkastet”, säger Angelica Haraldsson som ligger bakom satsningen tillsammans med sin sambo.

Ämnen i artikeln:

Heminredning

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Market har tidigare berättat om Boligheter, heminredningskedja som startades av Anna Dahl 2013 och som växer genom franchise. 

Nu har kedjan öppnat en butik i Visby, rapporterar Gotland Just nu. 

Bakom satsningen står Angelica Haraldsson tillsammans med sambon Richard Lindahl. 

– Jag har alltid drömt om att ha ett eget företag eftersom jag är utbildad inredare och homestylist. Först funderade jag på att göra något inom det. Men så var vi i Skövde och gick in i butiken Boligheter där. Då var det verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag blev helt kär i deras butik, säger Angelica Haraldsson till sajten. 

I maj öppnade den egna butiken på Adelsgatan i Visby. Richard Lindhahl har sagt upp sig från sitt jobb som platschef för ett byggföretag för att driva butiken tillsammans med sin sambo. 

– Det är en omställning, men jag tycker det är jätteroligt. Det är väldigt trevligt, glatt och skön stämning här, säger han till Gotland Just nu. 

Varumärken som Karolina Brobeck, Dbkd, Ferm Living och Done by deer finns i sortimentet. 

– Det är samma märken i alla Boligheter-butiker. Det ska vara minimalistiskt och lugna toner, vill ju att det ska passa många stilar, glasprodukterna som vi har till exempel är ju sådant som passar de flesta hemmen, säger Angelica Haraldsson. 

Som sagt var, butiken öppnade i maj. 

– Vi känner att vi har fått en väldigt bra start och så får vi se hur sommaren går nu. Det känns som att butiken passar in väldigt bra här och det är härlig gemenskap mellan butikerna, säger Richard Lindahl. 

LÄS OCKSÅ: Boligheter öppnar i Borås – systrarna lämnar jobb i vården för att driva butik 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev