Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här storsatsar Gina Tricot och tar större plats: ”Nu kan vi växa”

Publicerad: 19 april 2021, 13:40

Grannen Bik Bok flyttar till nya lokaler. Då passar Gina Tricot på att bre ut sig och utöka butiksytan med 200 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

ModeButikskonceptGina Tricot

Läs mer: Nytt koncept ska ge Gina Tricot nöjdare kunder: ”Uppdaterar våra butiker löpande”

– Vi fick erbjudande om att utöka ytan och det kändes helt rätt att expandera då trycket har ökat i Tuna park efter det att vi stängde ner citybutiken, säger Gina Tricots vd Ted Boman till Eskilstuna-Kuriren.

När Bik Bok, som hållit till i grannlokalen i Tuna Park utanför Eskilstuna, flyttar till ett nytt läge i en annan del av köpcentrumet tar Gina Tricot över ytan.

– Totalytan i dag ligger på 280 kvadratmeter. Den nya totalytan landar på 475. Nu kan vi växa och skapa, säger Ted Boman till tidningen.

Bland annat utökas sortimentet.

– Butiken får stora delar av vårt sortiment, som också anpassas utifrån kundernas önskemål och efterfrågan. Vi har även många stora kommande projekt som kommer att synas i sortimentet. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett brett utbud av de senaste trenderna tillsammans med en spännande och inspirerande shoppingupplevelse.

Butiken byggs enligt kedjans senaste koncept.

– Vårt senaste butikskoncept har en ljusare inredning, framtagen för att inspirera och höja kundupplevelsen. Detta får plaggen att ta för sig mer och synas bättre på butiksytan, säger Ted Boman.

28 maj hoppas Gina Tricot att den ombyggda butiken ska stå klar.

Läs mer: Hit kommer Gina Tricot – med sitt nya koncept: ”Får plaggen att ta för sig mer”

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev