Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här satsar två jeanskedjor i höst: ”Skapar goda förutsättningar”

Publicerad: 18 augusti 2021, 09:03

Två nya jeanskoncept och ett tillskott på reastautrangsidan hör till nyheterna när Gallerian i Stockholm presenterar höstens satsningar.


Ämnen i artikeln:

ModeGalleriaCarlingsBest of Brands

Market har tidigare berättat om de kommande satsningarna i Gallerian i Stockholm. Efter nyår flyttar Elgiganten in i lokalen på hörnet Regeringsgatan/Hamngatan. Nästa sommar blir AMF-gallerian hemvist åt Ikeas första cityvaruhus i Sverige.

Nu står det även klart att jeanskedjan Levi’s som sedan länge varit hyresgäst i Gallerian byter upp sig till en större lokal med ett helt nytt koncept. 

Den nya butiken blir drygt 200 kvadratmeter stor.

– Levi’s är ett historiskt starkt och mycket omtyckt modevarumärke. Att de har valt Gallerian som plats för sin butik med det nya konceptet – som dessutom blir en av Levi’s största retailbutiker i Sverige – känns väldigt roligt, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

Levi’s är inte den enda jeanssatsningen i Gallerian denna höst. Även Carlings flyttar in på en butiksyta som är nästan 300 kvadratmeter stor.

– Då modesegmentet har haft det särskilt tufft under pandemin är det mycket glädjande att det nu sker flera stora satsningar inom just detta segment. Att det i detta fall dessutom handlar om två så starka och populära modeaktörer som Carlings och Levi’s känns extra roligt, det skapar goda förutsättningar för en spännande modehöst, säger Cecilia Åkesson.

Bland nytillskotten på restaurangsidan finns sushikedjan Sushi Yama.

Helen Preutz (tjänstledig)

Reporter

helen.preutz@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev