Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Här öppnar ny storsatsning på den heta sporten: ”Ett sätt som aldrig gjorts tidigare”

Publicerad: 8 september 2021, 08:20

Ny storsatsning på padel görs i Sickla köpkvarter i Nacka.

Foto: Getty Images

Fler satsar på den heta sporten. I november öppnar Centurion Padel i Sickla köpkvarter i Nacka. Förutom en butik kommer det också att finnas banor att spela på.


I november öppnar Centurion Padel i Sickla köpkvarter. Satsningen kommer att ta 1 800 kvadrater i anspråk i byggnaden Magasinet. 

Förutom en fullsortimentsbutik blir det kafé, tre dubbelbanor samt en test- och provspelsbana. 

– Vi kommer att erbjuda padel på ett sätt som aldrig gjorts tidigare, i hjärtat av expansiva Sickla. Hallen kommer bland annat att innehålla en panoramabana på hallens center court, ytterligare två dubbelbanor, samt en unikt dimensionerad bana för i första hand provspel av racketar från butiken, med inspiration hämtat från tennisens bollmaskiner och golfens simulatorer, säger Patrik Enbacka, en av medgrundarna. 

Tanken är att lokalerna även ska kunna användas till olika events och nätverksträffar. 

– Vi ser verkligen fram emot att Centurion Padel öppnar i Sickla. Etableringar av detta slag är helt i linje med hur vi utvecklar platsen, där upplevelser och möjlighet till en aktiv livsstil ligger vägg i vägg med arbetsplatser, bostäder, kultur, service och handel, säger Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla, René Stephansen. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev