Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Hans mission: Skapa fine dining av matbutikernas ratade råvaror

Publicerad: 14 april 2018, 06:00

Foto: Jakob Fridholm

”Var maten kommer från eller vad det är struntar vi i. Vi ser bara till att rädda den.” Det säger krögaren Paul Svensson, som öppnar pop up-krogen ReTaste i början av maj, där han kommer att göra fine dining av råvaror från Coop och Willys – mat som annars skulle ha kastats.


Ämnen i artikeln:

Dagligvaror

Kocken och krögaren Paul Svensson, som driver den hyllade restaurangen på Fotografiska museet i Stockholm, har i många år satsat på hållbar matkonst.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om detaljhandeln
Nyhetsbrev som ger dig full koll på alla branschnyheter

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 3 195 kr ex. moms (ord. pris 3 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Dagligvaror

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News