Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Franchisetagarna expanderar – öppnar en till Phonehouse på grannorten

Publicerad: 6 maj 2021, 12:22

Elgiganten Phonehouse öppnar i Eksjö. Franchisetagarna bakom butiken i Nässjö ligger bakom satsningen. ”Vi tror att det finns en marknad”, säger Andreas Tanriver.


Ämnen i artikeln:

HemelektronikExpansion

För två år sedan öppnade Elgiganten Phonehouse Nässjö. Andreas Tanriver står bakom satsningen tillsammans med Michael Khoury.

Nu expanderar de sin verksamhet till Eksjö där de öppnar en butik tillsammans med David Sharon, rapporterar Smålands Dagblad.

– Vi tror att det finns en marknad och ett behov av det här i Eksjö. Vi kommer erbjuda lösningar från de stora mobiloperatörerna samt bredbands- och tv leverantörerna. Butikskonceptet består av mobiltelefoner, surfplattor, tillbehör, hörlurar och högtalare, men att vi kan beställa det mesta inom Elgigantens sortiment till kunder som önskar detta, säger Andreas Tanriver till tidningen.

Butiken, som kommer att ligga i ett nybyggt hus på Södra Storgatan granne med Systembolaget, öppnar i juli.

– Största skillnaden mot butiken i Nässjö är att det kommer att vara lite större utbud i Eksjö. Det kommer att finnas lite fler telefonmodeller som gör det möjligt att jämföra de olika produkterna, säger Andreas Tanriver.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HemelektronikExpansion

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev