Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Förra vd:n till Grand Parfymeri startar eget lågpriskoncept

Publicerad: 23 september 2021, 14:04

Förra vd:n till Grand Parfymeri startar nytt lågpriskoncept inom skönhet. Samtliga produkter i butiken och webbshopen kostar under en hundralapp.


Ämnen i artikeln:

Hälsa och egenvård

På lördag öppnar e-handlaren Underhundra.se en butik på Backaplan i Göteborg. Butiken drivs av Teja Mulic Lundberg med ett förflutet bland annat på Kicks, Åhlens, NK och Grand Parfymeri, som senare begärdes i konkurs 2019. 

Under de senaste åren har Teja Mulic Lundberg arbetat som konsult, men hade svårt att få in uppdrag under pandemin.

Tack vare sina relationer med leverantörer inom skönhetsbranschen kan hon köpa in partier med skönhetsprodukter som hon erbjuder till konsument för under hundra kronor styck

– Jag tror att en lokal butik med upplevelsehandel och kvalitetsprodukter i kombination med personlig omtanke och påhittighet är sådant som saknas i dag och är uppskattat mer än någonsin. De stora kedjorna har de senaste åren tagit över och det finns efterfrågan på den personliga upplevelsen att handla unika produkter i en familjär miljö, säger Teja Mulic Lundberg.

Webbshopen Underhundra.se smygöppnade online i juli för att testa konceptet och enligt Teja Mulic Lundberg blev gensvaret blev över förväntan.

 

 

 

 

Helen Preutz

Reporter

helen.preutz@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Hälsa och egenvård

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev