Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Elgiganten utlovar en unik upplevelse: ”Ger en helt ny dimension till produkterna”

Publicerad: 19 april 2022, 06:21

På fredag, 22 april, öppnar Elgiganten sitt cityvaruhus i Stockholm.

Elgigantens citysatsning i Stockholm kommer inte att se ut som något av kedjans andra varuhus i Sverige. ”Våra kunder kommer att få en butiksupplevelse utöver det vanliga”, säger vd Niclas Eriksson.


Ämnen i artikeln:

Elgiganten

Nu på fredag, 22 april, öppnar Elgiganten sitt cityvaruhus i Gallerian i Stockholm. 

– Vi ser väldigt mycket fram emot invigningen, ett flaggskeppsvaruhus mitt i city på handelns paradgata. Med vårt nya flaggskeppsvaruhus kommer våra kunder få en butiksupplevelse utöver det vanliga, säger Niclas Eriksson i en kommentar. 

Varuhuset kommer att vara 1 400 kvadratmeter stort med egen entré från gatuplan. Elgiganten kommer även att ha en entré inne i Gallerian. 

Merparten av ytan finns en våning upp. Där kommer besökaren att mötas av ett butikskoncept som inte finns någon annanstans i Sverige. 

Techprodukter ska stå i fokus. Den analoga butiksmiljön kommer att möta den digitala vilket ger förutsättningar för en helt ny upplevelse, skriver Elgiganten i ett pressmeddelande. 

– Vårt nya varuhus ger en helt ny dimension till produkterna där man enkelt kan uppleva fördelarna som tekniken för med sig och hur de kan förbättra vardagen. Här kommer du kunna ta del av de allra senaste techprodukterna och få råd från våra produktexperter om vilka tekniska lösningar som fungerar bäst utefter dina behov, säger Niclas Eriksson.

I varuhuset kommer ett brett utbud av tjänster att erbjudas. Servicecentret kommer att få en central funktion där det kommer att finnas en reparationsverkstad.

I samband med öppningen i Stockholm lanserar Elgiganten ett förtydligat kommunikationskoncept. Det fokuserar på kedjans ambition att matcha ihop kundens behov med rätt lösning. I konceptet har Elgigantens profilfärger lyfts fram tydligare och all kommunikation kommer att frontas av kedjans egen personal. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Elgiganten

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev