Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Då är det premiär för Hornbachs åttonde varuhus: ”Läget är idealt”

Publicerad: 22 juni 2021, 09:40

Hornbach laddar för öppning i Trollhättan.

Snart är Hornbach redo att öppna sitt nya varuhus i Överby i Trollhättan. Varuhuset blir kedjans åttonde etablering på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Hornbach

Den 29 juni öppnar portarna till det 9000 kvadratmeter stora varuhuset i Överby.  

–Det senaste året har intresset för bygg och renovering ökat stort och vi är glada att kunna öppna ett varuhus i Trollhättan. Läget för Överby Shopping är idealt och det är enkelt för hammafixare i Trestad och övriga delar av regionen att ta sig till varuhuset, säger marknadschef Andreas Larsson i en kommentar. 

Varuhuset blir kedjans åttonde i Sverige och tillhör Hornbachs koncept för medelstora städer. Iwona Migdal blir varuhuschef och kommer att arbeta tillsammans med cirka 50 medarbetare i Trollhättan. 

– I varuhuset kommer kunderna att hitta flera av våra mycket uppskattade tjänster såsom kostnadsfri färgbrytning och måttanpassning av skivor. Det senaste året har nyttjandet av tjänsten att reservera online och hämta i butik ökat kraftigt. Detta är en service som är smidig och enkel för våra kunder, då vi utan extra kostnad plockar ihop kundens varor så att det är färdigt när kunden kommer till butik, säger Andreas Larsson. 

LÄS MER: Här laddar den tyska byggjätten för öppning – i kompaktare format

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Hornbach

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev