Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Etablering

Brottarbröder lanserar gymshop på nätet: ”Tillsammans har vi många års erfarenhet av träning”

Publicerad: 31 mars 2022, 07:56

Bröderna Martin och Jimmy Lidberg, kända för internationella framgångar i brottning, lanserar Gymproffset.se – en nätbutik för gymutrustning och träningsprodukter.


Ämnen i artikeln:

E-handelSport och fritid

Efter mer än ett år av förberedelser lanserar tidigare världsmästaren i brottning Martin Lidberg, tillsammans med lillebror och tillika OS-medaljören Jimmy Lidberg, sin e-handelssatsning Gymproffset.se.

I webbshoppen saluförs gymutrustning, platsbyggda företagsgym samt träningsprodukter för hemmaträning.

Genom att erbjuda speciallösningar såsom fysiska introduktionspass och skräddarsydda onlinecoaching-program anpassade efter målsättning och utrustning hoppas Martin och Jimmy Lidberg kunna motivera fler till träning.

”Tillsammans har vi många års erfarenhet av träning i alla dess former. Vi vet av egen erfarenhet att de där med träningsutrustning ibland kan kännas som en snårig djungel” skriver bröderna i en pressrelease.

Både martin och Jimmy Lidberg är utbildade tränare och coacher med arbetserfarenhet inom träning och hälsa. De har även medverkat i TV-program som Let's Dance och gav år 2020 ut boken Brottarbröder tillsammans med författaren Theodor Lundgren.

”Vi har en del e-handelsvana sedan tidigare och kände att här kan vi komma in med attraktiva värden från flera olika håll.”

Helen Preutz

Reporter

helen.preutz@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

E-handelSport och fritid

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev