Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

”Snabbast på internet” – när möbelkedjan relanserar sajten: ”Viktigt verktyg”

Publicerad: 13 september 2022, 11:31

Bank Berström, vd för Nordic Nest som ägare Svenssons i Lammhult.

Foto: Angeliqa Daldorph

Med ambitionen att skapa ”världens bästa kundupplevelse” byter möbelkedjan Svenssons i Lammhult i dag ut hela den tekniska plattformen. ”Bra teknik förenklar och gör det dagliga arbetet mycket roligare.”


Ämnen i artikeln:

InvesteringarE-handel

I slutet av augusti rapporterade Market om Svenssons i Lamhults öppning av ett nytt varuhus i centrala Stockholm.

Nu låter möbelkedjan meddela att man även byter ut hela sin tekniska plattform, som bland annat innefattar lanseringen av en ny hemsida och nya affärssystem.

– Den nya tekniska plattformen blir ett väldigt viktigt verktyg för att ge vårt fantastiska team en bättre möjlighet att varje dag arbeta för att skapa världens bästa kundupplevelse. Det är människor och inte teknik som skapar kundupplevelsen, men en bra teknik förenklar och gör det dagliga arbetet mycket roligare, säger kedjans vd Bank Bergström i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Försäljningsraset – här är branschen som tappade mest när e-handelns kräftgång fortsätter

I mätningar via Googles verktyg presterar den nya sajten överlägset bäst resultat av alla sajter från bolag som sysslar med möbler av premium kvalitet.

– Med de stora projekten vi nu driftsätter kommer vi säkerställa att vi har grunden på plats för en ännu bättre köpupplevelse både i fysisk butik och online. Vi säkerställer att kunden får en snabb och smidig leveransupplevelse oavsett i vilken kanal man handlar eller hur man väljer att få hem produkten. Helt enkelt viktiga milstolpar för att utveckla vårt seamless retail koncept, säger Bank Bergström.

LÄS OCKSÅ: Kartläggning – lågprishandelns vinnare och förlorare: ”Går lite under radarn” 

Loke Westberg

Reporter

loke.westberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

InvesteringarE-handel

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev