Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

Se upp Adlibris! Bestories är beredda att ta upp kampen om tronen

Publicerad: 23 januari 2020, 08:53

Bestories är namnet på den nya nätbokhandel som drar igång 1 februari och förklarar sig vara beredd att ta upp kampen med de stora aktörerna inom branschen.


Ämnen i artikeln:

Media och underhållningE-handel

– Vi känner att det finns utrymme för en ny aktör, säger Tove Lindberg, vd för nya Bestories.se, i ett pressmeddelande och förklarar att företaget har den perfekta mixen av personer som både kan litteratur och it-kunskap.

– Vi visste från början att utmaningen skulle ligga i att ta fram en plattform som var modern och effektiv då vi kommer att erbjuda en stor mängd titlar redan från start, vilket kräver en gedigen hantering av data, säger Tove Lindberg.

Från början kommunicerade Bestories på sin Facebooksida att nätbokhandeln skulle vara igång 1 januari. Men efter upptäckten av mindre problem i testmiljön sköts starten en månad.

När Bestories kickar igång kommer de att erbjuda ett fullsortiment av litteratur i alla format. Att bolaget startar i en prispressad bransch är något som Tove Lindberg själv påpekar i pressmeddelandet och menar är en utmaning.

– Jag är övertygad om att vi kommer tillföra en injektion som känns fräsch, modern och tilltalande för kunder och bransch, säger hon.

Adlibris är i dag den största bokhandeln på nätet. 2018 omsatte Adlibris 1,8 miljarder kronor.

Marie Hillblom

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev