Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

Höjdare från Amazon-gruppen till premiären av Retail Arena

Publicerad: 15 oktober 2021, 12:14

Phil Le-Brun är ett välkänt namn inom tech efter att i många år arbetat inom McDonald’s-koncernen och där bland annat ansvarat för snabbmatsjättens globala digitalisering.

Nu är det klart att en av toppcheferna för Amazon Web Services Europa-organisation kommer att närvara och tala vid handelns nya stora mötesplats Retail Arena i nästa vecka. ”Det ska bli otroligt spännande att höra mer om deras arbete”, säger Lars Welin, projektledare.


Ämnen i artikeln:

Amazon

Nyligen hade Market en intervju med Amazons Sverigechef och i nästa vecka tar Phil Le-Brun, director strategy EMEA för Amazon Web Services, plats på scenen på Retail Arena för att bland annat tala om nätjättens syn på innovation.

– Detta är stort. Vi har i våra kanaler följt och skrivit om Amazon sedan början av 2000-talet. Därför känns det extra bra att kunna toppa premiären av Retail Arena med en riktig höjdare från koncernen, säger Lars Welin. 

Phil Le-Brun är ett välkänt namn inom tech efter att i många år arbetat inom McDonald’s-koncernen och där bland annat ansvarat för snabbmatsjättens globala digitalisering. Han är sedan drygt två år tillbaka en del av koncernens team för Europa, Mellanöstern och Afrika.

På Retail Arena ska Phil Le-Brun dela med sig av sina kunskaper om den tekniska utvecklingen inom retailområdet.

Retail Arena är handelns stora mötesplats och ett samarbete mellan Market och Dagens industri. Konferensen genomförs i nästa vecka den 20 oktober.

– Intresset är stort för Retail Arena och det är tydligt att alla vill träffas fysiskt nu när pandemirestriktionerna har hävts. Men premiären går även att följa digitalt via vår egen konferensplattform.

Läs mer här och säkra din plats på Retail Arena 2021.

Ämnen i artikeln:

Amazon

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev