Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

Granit sätter Norge i fokus – öppnar fler butiker och lanserar e-handel

Publicerad: 21 april 2021, 13:01

Granit vill växa på den norska markanden. Under 2021 kommer kedjan att öppna två butiker till i Oslo-området. ”I vår plan ligger också att lansera vår e-handel i Norge”, säger vd Caroline Hjelte.


Ämnen i artikeln:

HeminredningE-handelGranit

Granit vill växa i Norge - och öppnar fler butiker.

– Vi har under en tid sett på möjligheten i att utveckla Granits affär i Norge, såväl gällande fysiska butiker som digital försäljning. Detta då vi arbetar kundfokuserat och efterfrågan är stor ifrån våra norska kunder i att öka vår tillgänglighet i Norge, säger Caroline Hjelte i en kommentar.

Bägge butikerna kommer att ligga i Oslo-området, en i Stømmen Storsenter och den andra i Sandvika storsenter.

– Det är två lägen som vi ser passar Granit som butikskoncept och varumärke. Vi har fått en viss fördröjning av dessa etableringar till följd av rådande pandemi och restriktioner men nu är vår förhoppning att kunna öppna dessa butiker enligt plan, säger Caroline Hjelte.

Granit nöjer sig inte där.

– I vår plan ligger också att lansera vår e-handel i Norge inom kort då Granit finns online på ett flertal europeiska marknader men saknar e-handel i Norge. Vi ser med spänning fram emot att växa på den norska marknaden genom båda fysiska butiker och genom en norsk e-handel, fortsätter hon.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HeminredningE-handelGranit

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev