torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

Förre Happy Socks-bossen ny vd för Skincity: ”Ser fram emot nästa kapitel”

Publicerad: 17 december 2019, 07:37

Förre Happy Socks-vd:n Stefan Fragner har fått nytt jobb. Från och med januari ska han leda digitala hudvårdskliniken Skincity.

Ämnen i artikeln:

SkincityE-handelHälsa och egenvårdLedarskap

HP

Helen Preutz

helen.preutz@bonniernews.se


I september meddelade österrikaren Stefan Fragner att han lämnar rollen som vd för svenska stumpsuccén Happy Socks efter sju år på posten. Först i dag står det klart att han ska ratta den digitala hudvårdskliniken Skincity när befintlige vd:n och grundaren  Mikael Kjellman intar en mer strategisk roll i företaget.

Läs mer: Happ Socks vd lämnar: ”Dags att gå vidare”

– Vi är mycket glada över att kunna presentera Stefan Fragner som ny vd för bolaget när vi nu går in i nästa tillväxtfas. Vi har lagt en solid grund där vi etablerat Skincity på fyra marknader, och ser stora möjligheter att växa på alla dessa – särskilt vår EMV-portfölj med Skincity som koncept. Jag kommer fortsatt vara aktiv i bolaget och stötta Stefan i detta arbete, säger Mikael Kjellman.

Skincity grundades av Mikael Kjellman och Annica Forsgren Kjellman år 2011 och omsätter över 400 miljoner kronor, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Läs mer: Skincity lanserar nytt varumärke – ska växa globalt

– För mig har Skincity alltid varit bäst i klassen på konceptuell e-handel och jag är otroligt imponerad över vad Mikael och Annica, tillsammans med sitt team, uppnått på en väldigt kort tid. Nu ser jag väldigt mycket fram emot att starta nästa kapitel för Skincity, säger Stefan Fragner.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev