torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

Ellos vd om fjolåret: ”Amazing” – nya toppchefer ska säkra fortsatt framgång

Publicerad: 10 februari 2020, 08:41

”Amazing” är ordet som Ellos Groups vd Hans Ohlsson använder för att summera bolagets siffror för 2019. Nu söker bolaget minst fyra nya toppchefer för att säkra fortsatt framgång.

Ämnen i artikeln:

EllosE-handelHeminredningModeRekrytering

Läs mer: Snabbväxande modekoncern köper Ellos – som siktar på Europa: ”Naturligt steg”

Ellos Groups vd Hans Ohlsson väljer att berätta om framgångarna för bolaget i ett inlägg på Linkedin.

Market får meddelandet att han inte har möjlighet att bli intervjuad om nuläget.

I Linkedin-inlägget skriver han att bolaget 2014 inledde sin tuffa resan mot att bli Nordens ledande bolag inom mode och heminredning. Bolaget har gått från postorderfirma till onlineaktör.

– I allt väsentligt är resan gjord, deklarerar Hans Ohlsson på Linked In och påminner om att Ellos Group i somras fick en ny ägare i FNG Group och blev på så vis del av ett större bolag och fortsätter nu den expansiva tilläxten som en del av det europeiska bolaget.

FNG Group förvärvade Ellos Group från Nordic Capital för 2 400 miljoner kronor. Nordic Capital, som ägt Ellos Group sedan 2013, fortsätter att vara minoritetsägare i bolaget, liksom Paul Frankenius genom Frankenius Equity AB.

Vid köpet deklarerade Hans Ohlsson att det här ger Ellos en plattform att nå ut i Europa med sina varumärken, liksom att erbjuda FNG Groups varumärken i Sverige.

För att säkra framtiden behöver Ellos Group nu fylla på med ny kompetens.

– Vi tror att det finns många talanger där ute som gör ett fantastiskt jobb varje dag och som skulle kunna bli del av och bidra till Ellos framtidsresa under de kommande åren, skriver Hans Ohlsson i sitt inlägg och hoppas höra av en rad intresserade, särskilt individer med digital kompetens.

Ellos Group söker dessutom specifikt en marknadschef till Ellos, en designchef till Ellos Home, en it-chef till Ellos Group och en tillförordnad varumärkeschef till Stayhard.

Läs mer: Ellos-bossens moteld i marknadskriget: ”Gäller att hålla huvudet kallt”

Marie Hillblom

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev