Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

E-handlaren öppnar exklusiv pop up – blir enda återförsäljaren i Europa: ”Mycket stolta”

Publicerad: 18 oktober 2022, 06:18

Bild från den kollektion som i dag, 18 oktober, går live på Care of Carls hemsida.

Foto: Pressbild

I dag öppnar e-handlaren för herrmode, Care of Carl, en exklusiv digital pop up-butik. Det är som Europas enda onlineåterförsäljare av varumärket Rowing Blazers.

Ämnen i artikeln:

Care of CarlPop up

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Care of Carl öppnar i dag de digitala portarna till en exklusiv pop up. E-handlarens europeiska kundbas får tillgång till Rowing Blazers klassiska rugbytröjor.

– Vi är så klart mycket stolta över att vi har blivit utvalda som enda europeiska återförsäljare att få driva en pop up-store åt Rowing Blazers och erbjuda vår starka kundbas ett fantastiskt sortiment av tidlösa rugbytröjor, ett plagg som verkligen är lika aktuellt i dag som det var i går och med största sannolikhet även kommer vara i morgon, säger Rasmus Motten Wernerby, varumärkeschef på Care of Carl, i en kommentar.

Rowing Blazers är ett amerikanskt varumärke som är grundat av den före detta landslagskaptenen för det amerikanska roddlaget Jack Carlson.

Konceptet som den digitala pop up-butiken kommer bestå av kallas The Rugby Shop och innehåller Rowing Blazers klassiska rugbytröjor.

– I samband med att vi öppnar upp The Rugby Shop släpper vi höstens stora preppy-kampanj, vilken rent kommunikativt och estetiskt går hand i hand med konceptet. För att ytterligare inspirera och motivera våra kunder har vi samarbetat med Akademiska Roddföreningen, vars toppatleter också delat med sig av sina tankar kring laganda, kämparglöd och sportens koppling till preppystilen, säger Rasmus Motten Wernerby i en avslutande kommentar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev