Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitala handelsplatser

E-handlaren fortsätter att erövra Europa – kliver in på fyra till marknader under hösten

Publicerad: 26 september 2022, 12:37

Bubbleroom har tagit steget in på ytterligare två marknader i samarbete med Zalando.

Foto: Daniel Norman

Bubbleroom har tagit klivet in på två nya marknader via Zalando. E-handlarens produkter finns nu att köpa i Belgien och Frankrike också. ”Två spännande och starka marknader”, säger vd Ville Kangasmuukko Nordström. Fler lanseringar väntas under det fjärde kvartalet.

Ämnen i artikeln:

Bubbleroom

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Bubblerooms vd om nya superlagret – och vägen framåt: ”Ett enkelt beslut om du vill fortsätta växa med lönsamhet”

Bubbleroom har redan tidigare aviserat att bolaget ska börja sälja sina produkter via Zalando i Frankrike och Belgien. 

Sommaren lagerflytt har emellertid gjort att lanseringen blivit försenad. Men sedan förra veckan finn e-handlarens produkter till försäljning där. 

Sedan tidigare finns Bubblerooms produkter till försäljning hos Zalando i Sverige, Danmark, Tyskland och Holland. 

– Vi är glada att kunna erbjuda vårt prisvärda, uppskattade och nischade mode till fler nya kunder utanför Norden. De senaste åren har vi haft stark tillväxt på våra nordiska kärnmarknader, men sedan vår framgångsrika lansering i Nederländerna och Tyskland förra året på Zalando-plattformen har vi sett fram emot att öppna än fler marknader. Frankrike och Belgien är två spännande och starka marknader där vi ser fram emot att erbjuda feminint, lyxigt och glammigt mode till en stor grupp nya kunder, säger Ville Kangasmuukko Nordström i en kommentar. 

Nu fortsätter expansionen. Polen, Italien, Norge och Finland står på tur under det fjärde kvartalet. Bubbleroom har för avsikt att fortsätta expandera till fler marknader via Zalando under 2023. 

LÄS OCKSÅ: Bubbleroom fortsätter att växa – siktar på rekord

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev