Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Cityhandel

Pia Sandin blir Årets Centrumutvecklare: ”En stor inspiration för många”

Publicerad: 19 maj 2022, 05:29

Pia Sandin från Malmö vinner utmärkelsen Årets Centrumutvecklare

Pia Sandin från Malmö vinner utmärkelsen Årets Centrumutvecklare. ”Pia har jobbat länge inom vårt område och är en stor inspiration för många”, säger Marlene Hassel, som är ordförande i Sveriges centrum- och platsutvecklare och jurymedlem.

Ämnen i artikeln:

Upplevelser

JF


Varje år utser Riksorganisationen Sveriges centrum- och platsutvecklare Årets Centrumutvecklare. Nu är det klart att Pia Sandin från Malmö vinner utmärkelsen 2022. Hon fick ta emot utmärkelsen under Svenska Stadskärnors årliga konferens i Östersund 18 maj.

– I år har vi det stora nöjet att gratulera Pia Sandin till en mycket välförtjänt utmärkelse. Pia har jobbat länge inom vårt område och är en stor inspiration för många, säger Marlene Hassel.

Juryns motivering till utmärkelsen lyder:

”För en gärnings som inte bara inneburit en kreativ och innovativ insats för staden, utan också som en generös inspirations- och kunskapskälla för en hel yrkeskår under många år.”

Även i år har det kommit in många nomineringar, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

– Vi känner alla en enorm stolthet när vi ser vilket lokalt engagemang, enorm kreativitet, bra ledarskapsförmåga och hög spetskompetens vår yrkeskår har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom deras framgångar och inte minst under dessa annorlunda år med pandemi. Alla är enormt duktiga och värdiga sina nomineringar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev