torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Cityhandel

Kicks gör förändringar i butiksnätet – flyttar fyra butiker: ”Viktigt att snabbt kunna anpassa sig”

Publicerad: 6 september 2022, 08:15

Freddy Sobin, vd för kosmetikkedjan Kicks. Foto: Pressbild

Kosmetikkedjan Kicks flyttar fyra av sina butiker till nya lokaler. Det rör sig om tre Stockholmsbutiker och en butik i Kiruna. ”Fortsätter att investera i vår marknadsposition”.

Ämnen i artikeln:

ButikskonceptKicksButik

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Market har tidigare rapporterat om att Kicks omlokaliserar sin butik från Fleminggatan på Kungsholmen i Stockholm, till Västermalmsgallerian.

Nu meddelar kosmetikkedjan att man flyttar fler butiker. Det rör sig om de Stockholmsbaserade butkerna i Täby centrum och Haninge centrum samt en butik i Kiruna centrum.

Utöver butiken som flyttar in i Västermalmsgallerian, flyttar samtliga butiker till bättre lägen inom respektive köpcentrum.

– Vi fortsätter att investera i vår marknadsposition där utvecklingen av vårt butiksnät utgör en central del, då vi tydligt ser styrkan och värdet av att ha både butiker och e-handel. Vi ser att samspelet mellan kanalerna bara blir starkare, varför vi också fortsätter att utveckla vårt omnikanals-erbjudande, säger Kicks vd Freddy Sobin, i en kommentar.

De fyra butikerna är alla enligt Kicks senaste koncept, som innebär stort fokus på service och personlig vägledning.

Allt i linje med kedjans ambitioner att utveckla den fysiska butiken och ta kundupplevelsen till nästa nivå.

– För att skapa en lönsam verksamhet är det dessutom viktigt att snabbt kunna anpassa sig efter kundernas skiftande beteende och behov. Det är därför vi löpande justerar och optimerar vårt butiksnät, och det betyder såväl nya butiksetableringar som relokeringar, säger Freddy Sobin.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev