Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Cityhandel

Årets centrumutvecklare finns i Östersund: ”Visat hur framtidens roll kan se ut”

Publicerad: 20 maj 2021, 05:29

Calle Hedman – så heter Årets centrumutvecklare 2021 och han finns i Östersund. ”Mycket välförtjänt”, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges centrumutvecklare.


Läs mer: Här är finalisterna: De gör upp om titeln Årets centrumutvecklare

Sveriges centrumutvecklare har delat ut utmärkelsen Årets centrumutvecklare sedan 2012.

Utmärkelsen går till en person som framgångsrikt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, kampanj eller arbetet inom ramen för centrumutveckling.

2021 får Calle Hedman i Östersund den.

”Årets vinnare har på ett innovativt sätt visat att mixen av strategiskt arbete och omedelbara insatser ger resultat. Vinnaren har också nätverkat på ett kreativt och unikt sätt som visar på hur framtidens roll som plats- och centrumutvecklare kan se ut”, skriver juryn i sin motivering.

Priset fick han motta när Sveriges centrumutvecklare höll en digital årskonferens i går.

–  I år har det varit en extra spännande process där det har nominerats betydligt fler än normalt. I samband med tioårsjubileet så beslutade vi oss för att utse tio kandidater vilket var jättekul. Men det har samtidigt gjort det extra utmanande för oss i juryn att först utse tre finalister och sen en vinnare, säger Marlene Hassel och fortsätter:

– Vi känner en enorm stolthet när vi ser vilket lokalt engagemang, enorm kreativitet, bra ledarskapsförmåga och hög spetskompetens vår yrkeskår har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom deras framgångar och inte minst under detta annorlunda år med en pandemi. Alla är enormt duktiga och värdiga sina nomineringar. I år gratulerar vi Calle Hedman i Östersund till en mycket välförtjänt utmärkelse.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev